Dunne dekens

dekens met een laag gewicht

Hier vindt u de dekens met een laag gewicht gemaakt van zuiver scheerwol, katoen of dunne dralon. Deze dekens zijn uiteraard zeer geschikt voor gebruik in de zomer en eventueel in voor- en najaar. Voor de meeste mensen zijn deze dekens niet warm genoeg voor gebruik in koudere periodes of in de winter. Uiteraard is er wel weer meer warmte te verkrijgen door twee dekens tegelijkertijd te gebruiken of eventueel een combinatie van deze dekens met de verschillende extra warme en medium warme dekens. Op deze pagina vindt u de volgende soorten/merken De Dormirsol Superieur , een echte uitstekende ‘ouderwetse’ deken, met een gewicht van 400 gr/m2 Aabe dekens van zuiver scheerwol, de Orion met een gewicht van omstreeks 450 gr/m2 De katoenen deken Cotton , met een gewicht van omstreeks 420 gr/m2, dankzij het katoen extra cool De Dralon deken Nice , dunner geweven, erg goedkoop. Door op de foto’s te klikken kunt u de foto vergroten. klik op de link of op de ‘prijslijst’ voor meer informatie betreffende de gekozen dekens. Uiteraard kunt u de dekens ook telefonisch bestellen door ons te bellen op ons telefoonnummer: 050-3129752
wollendekens.nl
De grootste en goedkoopste in dekens.
Sinds 1897. Betalen na levering. Gratis bezorgen
klik op de foto’s voor een vergroting Klik hier voor meer informatie over de dralon deken Nice
klik op de foto’s voor een vergroting Klik hier voor meer informatie over de dralon deken Nice
Wollendekens.nl is een onderdeel van Bernard Vroom Sinds 1897 tel: 050-3129752
kies hier uw deken
op warmteklasse:
kies hier uw deken
op merk of type:

Dunne dekens

dekens met een laag gewicht:

De   Dormirsol   Superieur,   zuiver scheerwollen deken van ca. 400 gr/m2 Aabe   deken   Orion, zuiver scheerwol met een gewicht van ca. 450 gr/m2 De   katoenen   deken   Cotton , met een gewicht van omstreeks 420 gr/m2, De   Dralon   deken   Nice, dunner geweven, erg voordelig.
wollendekens.nl
De grootste en goedkoopste in dekens.
Sinds 1897. Betalen na levering. Gratis bezorgen
Dralon Deken Nice 4 kleuren Leverbaar vanaf: 79.00 Euro Klik Hier voor alle info over de dralon deken London PRIJSGARANTIE: elders voordeliger ? bij ons 10% extra korting !
Aabe Orion, merino wollen dekens:
Katoenen deken Cotton, 100 % katoen:
Dralon deken Nice:
Wollendekens.nl is een onderdeel van Bernard Vroom Sinds 1897 tel: 050-3129752
kies hier uw deken
op merk of type:
kies hier uw deken
op warmteklasse:
Informatie over dunne dekens / zomerdekens Hier vindt u de dekens met een laag gewicht gemaakt van zuiver scheerwol, katoen of dunne dralon. Deze dekens zijn uiteraard zeer geschikt voor gebruik in de zomer en eventueel in voor- en najaar. Voor de meeste mensen zijn deze dekens niet warm genoeg voor gebruik in koudere periodes of in de winter. Uiteraard is er wel weer meer warmte te verkrijgen door twee dekens tegelijkertijd te gebruiken of eventueel een combinatie van deze dekens met de verschillende extra warme en medium warme dekens. Er zijn meerdere soorten dekens in de dunn dekens verkrijgbaar. Hoewel wollen dekens bekend staan om de warmte die ze geven, zijn er twee dekens in onze collectie die bestaan uit wol die wel degelijk geschikt zijn in de warmere jaargetijden. Het voordeel van zuiver wol en merinowol is dat het niet klam aanvoelt en goed ventileert. De   Dormirsol   Superieur is gemaakt van zuiver scheerwol. De deken is echter extra dun en heeft een gewicht van ca. 400 gr/m2. Deze als vanouds uitziende deken is daarom goed geschikt voor warmere periodes. De andere wollen deken is gemaakt van merinowol en is daardoor ook aan te bevelen als zomerdeken. het is de Aabe    deken    Orion, deze deken heeft een gewicht van ca. 450 gr/m2 en is bij ons verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland dankzij onze prijsgarantie De   katoenen   deken   Cotton , is gemaakt van 100% katoen en daardoor uitermate geschikt als zomerdeken. het gewicht is ca. 420 gr/m2, Als vierde mogelijkheid is bij ons de dralon deken Nice verkrijgbaar deze deken is dunner geweven dan de meeste andere dekens en erg voordelig.